X Onze afleveringskosten bedragen €695,- inclusief nieuwe apk, afleveringsbeurt en 6 maand Bovag garantie (auto's > € 4500,-)
Bel ons
+31 (0)541 352 152

Offerte aanvragen particulier

  Algemene gegevens


  Bent u getrouwd? Dan graag uw getrouwde achternaam en uw geboorte achternaam.

  DD-MM-YYYY

  Het rijbewijsnummer bestaat uit tien cijfers.

  Vanaf 1-2-2014 worden alle rekeningnummers vervangen door een IBAN nummer. Voor meer informatie of het omzetten van een gewoon rekeningnummer naar een IBAN nummer: https://www.ibanbicservice.nl

  Aanbetaling buiten inruilauto om. Een aanbetaling verlaagt uw maandbedrag en vergroot de kans op acceptatie.

  Inkomensgegevens

  Woonlasten exclusief kosten gas, water, licht en servicekosten.

  Uw netto maandinkomen exclusief onkosten- en reisvergoedingen. Bedragen niet afronden.

  Opmerkingen

  BKR en WH Lease


  Iedere Nederlander die een lening heeft of heeft gehad staat geregistreerd bij het BKR (Bureau Krediet Registratie in Tiel). 92% van deze mensen is positief geregistreerd, dat wil zeggen dat deze de afgelopen vijf jaar geen betalingsachterstand hebben opgelopen. 8% is negatief geregistreerd, deze mensen hebben wel een betalingsachterstand opgelopen in de afgelopen vijf jaar.

  Bij een leaseaanvraag wordt altijd een BKR toets uitgevoerd

  U wordt dan niet geregistreerd bij het BKR, er wordt alleen gecheckt of u een negatieve registratie heeft. Een positieve registratie werkt in uw voordeel, u bent bekend bij het BKR en uw betalingsgedrag is op orde. Wij raden u aan een leaseaanvraag in te dienen. Bij een negatieve BKR registratie kunnen wij u geen leaseauto aanbieden. Het heeft dan ook geen zin om een leaseaanvraag te doen. Is uw negatieve registratie ouder dan 5 vijf jaar en is deze inmiddels hersteld? Dan is het zeker wel zinvol om een leaseaanvraag in te dienen. Het kan ook zijn dat u niet geregistreerd bent, dan heeft u de afgelopen vijf jaar geen lening gehad. Ook dan kunt u een leaseaanvraag indienen.

  NeeJa

  Dit verlaagt het maandbedrag.