X Onze afleveringskosten bedragen €695,- inclusief nieuwe apk, afleveringsbeurt en 6 maand Bovag garantie (auto's > € 4500,-)
Bel ons
+31 (0)541 352 152

Onze diensten


Historie

Autobedrijf Wiefferink is opgericht door de huidige eigenaar, Johan Wiefferink. Na vijftien jaar voor diverse dealers gewerkt te hebben als automonteur, begon hij zijn eigen bedrijf Denekamp. Een schuur aan de Ootmarsumsestraat werd geschikt gemaakt voor onderhoud en reparaties van auto’s. Daarnaast begon Johan met de verkoop en inruil van occasions.

Groei en uitbreiding

In 1986 kocht Wiefferink het toenmalige autobedrijf Wolkorte aan en nam daarbij zowel het Opel service-dealerschap als het Total tankstation over. Het pand aan de Kloppendijk in Denekamp werd fors uitgebreid. Ook de dienstverlening werd verbreed met onder meer APK, schadeherstel, LPG-inbouw, de eigen leasemaatschappij WH-lease, aircoservice en alarm-inbouw.

In 1991 werd Autobedrijf Heisterkamp in Ootmarsum, eveneens Opel servicedealer, overgenomen. Het voltallige personeel van Autobedrijf Heisterkamp verhuisde mee, inclusief directeur Willie Damhuis.
Full-service autobedrijf

Tegenwoordig staat er aan de Kloppendijk in Denekamp een full-service autobedrijf waar alle aspecten van het autorijden zijn vertegenwoordigd: van onderhoud tot reparatie en van lease tot verkoop.

U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen of gewoon een praatje te komen maken over de interessante wereld van auto’s.

Team Wiefferink

Onze specialisten

Christiaan Wiefferink

Directie

Peter Wiefferink

Directie

Tim Tellman

Verkoop

Jorg Nijsink

Financiën / Lease

Gijs Oortman

Administratie Lease

Rick Groenewold

Administratie

Levi de Munck Mortier

Administratie

Melle Zwiep

Marketing Coördinator

Marco Schäfer

Receptie

Niels Nijhuis

Leaseadviseur

Bouke Leussink

Monteur

Daan Zanderink

Monteur

Frank Tijhuis

Monteur

Frank Kuipers

Allround medewerker

Robin Kamphuis

Leerling monteur

Wij kunnen u ook helpen met...

Private lease
Private lease is een trend die steeds groter wordt. Logisch, want er zitten veel voordelen aan! Bij ons kunt u als particulier op een hele vertrouwde en veilige manier nieuwe of jong gebruikte auto's leasen. Als u kiest voor een private lease contract, dan weet u precies waar u aan toe bent. U hoeft geen groot bedrag uit te geven om een auto aan te schaffen, maar betaald maandelijks voor o.a. verzekering en belasting (inclusief btw). Het enige dat u nog hoeft te doen is tanken!

Meer informatie

Zakelijke lease
Voor onze zakelijke klanten bieden wij leasecontracten op maat. Zo kunt u nieuwe of jong gebruikte auto's leasen die passen bij uw bedrijf of situatie. Heeft u een nieuwe medewerker aangenomen met een tijdelijk contract? Geen probleem! Bij ons is het ook mogelijk om een tijdelijk leasecontract af te nemen. Wij maken de offerte op maat en kunnen u hierbij veel flexibiliteit leveren. Zo loopt u minder risico en kunt u voor een zakelijke leaseauto kiezen die helemaal aansluit bij uw wensen!

Meer informatie